1. Algemene Voorwaarden F.B.D. BVBA
F.B.D. BVBA
Europark 1504
3530 Houthalen-Helchteren
info@pips-tea.com
BTW nr.: BE0895047011

Deze algemene verkoopsvoorwaarden regelen de relatie tussen de koper (hierna ook “je”, “jouw”, “klant”) en de verkoper (hierna ook “wij”, “Pip’s Tea”). Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en verkooptransacties via de webshop www.pips-tea.com en de op de website aangeboden producten. Deze algemene voorwaarden zijn ook toepasselijk op verkopen gerealiseerd via een ander kanaal dan de website van Pip’s Tea.
Door een bestelling te plaatsen aanvaard je deze verkoopsvoorwaarden volledig en zonder voorbehoud. Wij hebben het recht om de verkoopvoorwaarden aan te passen. Eventuele wijzigingen in de algemene verkoopsvoorwaarden zullen slechts van toepassing zijn op bestellingen die op of na de datum van wijziging worden geplaatst.
Deze algemene voorwaarden hebben steeds voorrang op alle andersluidende voorwaarden zoals door de klant geformuleerd, behalve wanneer deze voorafgaand, schriftelijk en uitdrukkelijk door Pip’s Tea aanvaard werden.
2. Aansprakelijkheid
Bij Pip’s Tea lossen we geschillen en problemen het liefst van al op in onderling overleg. Het Belgisch recht is van toepassing op deze algemene voorwaarden. Wij hebben onze webshop met de grootste zorgvuldigheid samengesteld maar toch kan het voorvallen dat de aangeboden informatie onvolledig, niet correct of niet up-to-date is. Wij appreciëren het ten zeerste als je ons hiervan op de hoogte brengt zodat wij dit onmiddellijk kunnen aanpassen maar weet dat dergelijke vergissingen of fouten in het aanbod niet tegen Pip’s Tea gebruikt kunnen worden. Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor materiële fouten, zet- of drukfouten.
3. Ons vakmanschap drink je met verstand
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Met een bestelling verklaar je dat je verantwoordelijk bent voor de aankoop en dus ouder bent dan 18 jaar. Bij onzekerheid over de leeftijd bij levering zal er gevraagd worden naar je identiteitskaart.
4. Prijzen en aanbod
Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De vermelde prijzen gelden uitsluitend op de producten zoals woordelijk omschreven. Bijhorende foto’s in de productgalerij zijn decoratief bedoeld en kunnen soms elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs of afwijken van het product.
Indien je vragen of twijfels hebt bij het voorgesteld aanbod en de daar bijhorende informatie, de prijs, beschikbaarheid, leveringstermijn, etc. raden we je aan om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. We beantwoorden al je vragen met veel plezier want we vinden het belangrijk dat alles duidelijk voor je is alvorens je een aankoop doet.
Pip’s Tea heeft ten alle tijde het recht om prijzen te wijzigen en kennelijke vergissingen in het aanbod binden ons niet.
Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Pip’s Tea (bv. bij uitputting van de voorraad, bij vaststelling van een ongeldig of onjuist aanbod, bij overmacht, …). Pip’s Tea kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.
Cadeaubonnen zijn bij Pip’s Tea beschikbaar in elke mogelijke en zelf te kiezen waarde. Het is niet mogelijk om cadeaubonnen te retourneren of te restitueren. 
Geschenken kunnen geruild worden binnen de 14 dagen naar aankoop en enkel op vertoon van het aankoopbewijs. Indien je een cadeau wilt ruilen dien je ons hier steeds telefonisch of via e-mail van op de hoogte te brengen.
5 Cadeaubonnen & geschenken
Cadeaubonnen zijn bij Pip’s Tea beschikbaar in elke mogelijke en zelf te kiezen waarde. Het is niet mogelijk om cadeaubonnen te retourneren of te restitueren. 
Geschenken kunnen geruild worden binnen de 14 dagen naar aankoop en enkel op vertoon van het aankoopbewijs. Indien je een cadeau wilt ruilen dien je ons hier steeds telefonisch of via e-mail van op de hoogte te brengen.
6 Persoonsgegevens
Pip’s Tea verzamelt persoonlijke gegevens om bestellingen correct te kunnen verwerken en voor commerciële – en marketing doeleinden (bv: voor het versturen van nieuwsbrieven), mits we daarvoor toestemming krijgen. Persoonlijke gegevens worden door Pip’s Tea nooit doorgegeven aan derden of voor andere, dan bovenvermelde, doeleinden gebruikt worden. Indien je hierover vragen of opmerkingen hebt kan je altijd telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.