Pip’s munt thee met een twist: de LIQUORICE CRUSH

Wij zijn verzot op onze Liquorice blend. Niet voor niets doopten we deze munt thee tot ‘LIQUORICE CRUSH’.

Vanwaar die verliefdheid?

Simpelweg omdat de combinatie van zoethoutwortel en muntblaadjes werkelijk magisch is! Het is een fenomenale samensmelting van zoetheid en frisheid.

Kenmerken van zoethout

Een aardse zoethoutachtige smaak zorgt ervoor dat de Liquorice Crush zoet is op zichzelf, zonder toevoeging van suiker. Proef met de Liquorice Crush een natuurlijke zoetheid die je hart instant zal veroveren en verwarmen.

Voordelen van muntthee

Je warm hart zal tegelijk geblust worden dankzij het verfrissend karakter van munt. Naast die frisheid, biedt munt ook tal van gezondheidsvoordelen. Zo helpt munt bij maagklachten, verbetert het de spijsvertering en heeft het een kalmerend effect.

Liquorice Crush als nieuw en smaakvol ingrediënt in jouw keuken

Serieus? Thee als ingrediënt? Pip’s Tea blijft verrassen! Lees en experimenteer mee…

Liquorice Crush Dressing

Bij een lekkere salade hoort een frisse dressing. Mix de munt thee met olie, azijn, mosterd en wat honing. Bekom zo een heerlijke gezonde dressing.

Liquorice Crush Siroop

De zoetheid en frisheid van deze munt thee op je pannenkoek? Easy-peasy! Kook de Liquorice Crush Pip’s Tea met suiker (of honing) tot je een siroopachtige consistentie krijgt en smeren maar.

Liquorice Crush Hummus

Voeg een paar eetlepels afgekoelde Liquorice Crush toe aan je hummus voor een verfrissende twist. Serveer deze op pita broodjes of groentesticks. Yummie!

Probeer jij deze gemakkelijke en snelle gerechtjes zelf uit? Laat je creativiteit daarbij de vrije loop. Deel gerust het resultaat. We zijn benieuwd!

Op zoek naar dé klassieke pepermuntthee? Dan moet je onze Nort American Mint hebben! Deze Pip’s blend is werkelijk krachtiger dan eender welke verse munt thee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *